RING OSS - 023-383 33 88

Flyttfirma Falun

RING OSS - 023-383 33 88

Om oss

En person balanserar ett torn med flyttkartonger i famnen.

Er önskan är vår lag – Arbetskällan är er flyttfirma i Falun! För oss är det väldigt viktigt att ni, våra kunder, känner att ni är i trygga händer genom hela flyttprocessen, från början till slut. Hos oss är alla välkomna, såväl privatpersoner och företag som är i behov av flytthjälp. För oss är alla projekt av intresse, oavsett storlek och önskemål.

Erfaren flyttfirma i Falun

Vi vet om att det ofta är väldigt påfrestande och krävande, både psykiskt och fysiskt, att flytta. Därför vill vi finnas här för er då ni behöver en hjälpande hand. Med många år i branschen har vi koll på hur en professionell och ordentlig flytt går till, där vi ser till att både du och samtliga ägodelar är i goda händer tills att du landat i den nya byggnaden.

Vi har något att erbjuda för alla. Vid behov är vi även tillgängliga för att hjälpa er med flyttstädning, så att er flyttprocess kan bli ännu smidigare utan att ni själva måste bry er om det fysiska arbetet. Vi finns här för er när ni behöver några hjälpande händer, så enkelt är det!

Kundfokus och god service

Hos oss står kunden i fokus i alla lägen, och du kan lita på att vi sköter vårt arbete på rätt sätt. Vi strävar alltid efter att utföra förstklassiga arbeten och leverera bästa möjliga service utifrån dina behov och önskemål, för att du ska känna dig nöjd med vårt arbete. Kontakta oss så att vi kan påbörja ditt flyttprojekt tillsammans – vi är din flyttfirma i Falun!

Om du uppfyller vissa krav kan du få skatteavdrag, så kallat RUT-avdrag, på kostnaden för att anlita oss. Läs mer här om vad som gäller.